Ontwikkel jezelf als veranderaar

Wij hebben ontdekt dat het Verbeterlab voor zorgmedewerkers een mooie kans is om zich persoonlijk te ontwikkelen in verandervaardigheden. Door expliciet te maken wat een veranderaar onbewust doet en leert, ontstaat er groei: bij de veranderaar zelf én bij de impact in de organisatie. De verdiepingsniveaus hieronder laten zien welke groei een veranderaar doormaakt en welke rol het Innovatielab speelt om de groei te ondersteunen.

Een nieuwe manier van leren!

De game Briljant! is speciaal ontwikkeld voor veranderaars. Het is een nieuwe manier van leren waarbij je verandervaardigheden verder kunt ontwikkelen en je leert hoe je met knelpunten en weerstand om moet gaan. Ook helpt Briljant! je om geïnspireerd en gemotiveerd met de vraagstukken aan de slag te gaan en kunnen veranderaars elkaar hierbij ondersteunen.

Waarom Briljant?!

In Briljant! vergelijken we een veranderaar met een diamant. Dit doen we omdat elke diamant uniek en van onschatbare waarde is. Net als jij als veranderaar! Een diamant bestaat uit zuivere koolstof die kristalliseert ten gevolge van zeer hoge druk en temperatuur. Dit gebeurt in 4 fasen die vergelijkbaar zijn met de ontwikkeling die jij als veranderaar doormaakt. Elke fase is een level in Briljant!.

Diamantdelver Douwe

Omdat een diamant laten groeien niet vanzelf gaat, ondersteunt Diamantdelver Douwe de veranderaars in Briljant!. Douwe heeft gelukkig ervaring met het delven van diamanten en weet daarom hoe hij jou kan motiveren en aanmoedigen. Samen met jou viert hij elke stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij een Verbeterlab-begeleider en wil je weten hoe je een account aanmaakt voor een andere veranderaar? Klik op de knop hieronder.

Handleiding account aanmaken

Ben je nieuwsgierig geworden?

Briljant! is exclusief beschikbaar voor veranderaars. Werkt jouw organisatie al met het Verbeterlab? Dan kun je een persoonlijk account aanvragen bij de Verbeterlab-begeleiders van jouw organisatie. Als je niet weet wie dit zijn of als het Verbeterlab nieuw is voor jullie organisatie, neem contact op met Wilma

Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er is iets mis gegaan.

InnovatieLab

Marconistraat 16 (etage 9), Rotterdam
Postbus 26010, 3002EA Rotterdam
wilma@conforte.nl

Maak impact in de zorg! Transitie naar slimmere zorg, meer werkplezier en sterkere zorgprofessionals. Kies voor betaalbaarheid en toekomstbestendigheid. Het Verbeterlab helpt jou op weg.

"Het Verbeterlab: ondersteuning bij transitie naar slimmere zorg."