Ontwikkel jezelf als veranderaar

Veranderaars brengen beweging in de wereld om zich heen. Zelf sta je ook niet stil! Je ontwikkelt jezelf met vaardigheden. Je gaat gewoon aan de slag door te proberen. Jij ontdekt hoe je obstakels overwint en wordt je bewust van jouw kunde. Jij weet: veranderen kun je niet alleen en daarom betrek je jouw collega's. Je leert gaandeweg steeds meer. Net zo lang tot je de mindset van een veranderaar hebt. Jij bent een diamant die steeds mooier gaat schitteren.

Een nieuwe manier van leren!

De game Briljant is speciaal ontwikkeld voor veranderaars. Het is een nieuwe manier van leren waarbij je verandervaardigheden verder kunt ontwikkelen en je leert hoe je met knelpunten en weerstand om moet gaan. Ook helpt Briljant je om geïnspireerd en gemotiveerd met de vraagstukken aan de slag te gaan en kunnen veranderaars elkaar hierbij ondersteunen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom Briljant?

In Briljant vergelijken we een veranderaar met een diamant. Dit doen we omdat elke diamant uniek en van onschatbare waarde is. Net als jij als veranderaar! Een diamant bestaat uit zuivere koolstof die kristalliseert ten gevolge van zeer hoge druk en temperatuur. Dit gebeurt in 4 fasen die vergelijkbaar zijn met de ontwikkeling die jij als veranderaar doormaakt. Elke fase is een level in Briljant.

Diamantdelver Douwe

Omdat een diamant laten groeien niet vanzelf gaat, ondersteunt Diamantdelver Douwe de veranderaars in Briljant. Douwe heeft gelukkig ervaring met het delven van diamanten en weet daarom hoe hij jou kan motiveren en aanmoedigen. Samen met jou viert hij elke stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Briljant is exclusief beschikbaar voor veranderaars. Als het Verbeterlab nieuw is voor jouw organisatie

Account aanmaken
Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates!

Stichting Verbeterlab
wilma@verbeterlab.com

Ontdek met het Verbeterlab hoe je veranderen in jouw organisatie vanzelfsprekend maakt.

"Stichting Verbeterlab realiseert veranderkracht in de zorg"