Voor verbeterlab-begeleiders

Leer met het Verbeterlab hoe jij als Verbeterlab-begeleider samen met collega’s enthousiast aan veranderingen werkt.

01

Wie ben jij?

Jij hoort vaak dat collega’s aan de slag willen met knelpunten en ideeën. Je ziet in de dagelijkse praktijk dat er genoeg veranderd kan worden, maar ook dat dat niet altijd even goed lukt. Enthousiasme bij je collega’s is er wel maar vaak neemt de waan van de dag het over. Waar jij tegenaan loopt is dat je niet altijd je collega’s meekrijgt in jullie gesignaleerde kansen en ideeën. Je zit vol moed maar raakt weleens gefrustreerd omdat je collega’s de positieve verandering niet zien zoals jij. Je zou graag willen dat jouw organisatie zich staande houdt in de veranderende wereld, medewerkers worden behouden en veranderingen echt resultaat opleveren.

02

Wat kan het Verbeterlab voor jou betekenen?

Het Verbeterlab is een aanpak om een verandering met jouw collega’s daadwerkelijk door te voeren. Je leert hoe je enthousiaste collega’s krijgt die graag meedenken en meedoen in de veranderingen. Met de game Briljant! ondersteun jij jouw collega’s om zich persoonlijk te ontwikkelen en je begeleidt ze met de dubbele loop zodat ze zelf aan de slag kunnen met de veranderingen en innovaties. Op jouw beurt word jij ondersteund door het Verbeterlab om stap voor stap je collega’s door het verbeterproces te begeleiden. Zodat jij met jouw oneindige motivatie voor veranderingen zelf aan de slag kunt met innoveren.

03

Jij bent een Verbeterlab-begeleider

Het klinkt misschien een beetje eng, maar jij bent iemand die aan de slag kan met het Verbeterlab in je team of organisatie. Als Verbeterlab-begeleider leren we jou alle stappen van het veranderproces. Voor jou heeft het Verbeterlab geen geheimen. Jij weet als geen ander hoe je een verandering door middel van de ‘dubbele loop’ tot een succes kan maken. Die kennis kun je delen met je collega’s. Jij spot de ruwe diamanten binnen jouw organisatie die op een laagdrempelige wijze aan de slag kunnen met veranderingen. Het Verbeterlab coacht jou om met deze ruwe diamanten een beweging  te creëren waarbij innoveren normaal is. Zodat jouw organisatie daadwerkelijk kan gaan innoveren. Want innoveren kun je leren!

Onderstaand video geeft jou een korte uitleg over het Verbeterlab:

"Ik zie mijn collega’s veranderen door het Verbeterlab. Medewerkers trekken hun mond meer open, managers pakken het anders aan, je ziet de verandering in gedrag.”

Rozanne, Verbeterlab-begeleider

Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er is iets mis gegaan.

InnovatieLab

Marconistraat 16 (etage 9), Rotterdam
Postbus 26010, 3002EA Rotterdam
wilma@conforte.nl

Maak impact in de zorg! Transitie naar slimmere zorg, meer werkplezier en sterkere zorgprofessionals. Kies voor betaalbaarheid en toekomstbestendigheid. Het Verbeterlab helpt jou op weg.

"Het Verbeterlab: ondersteuning bij transitie naar slimmere zorg."