Conforte Innovatielab wordt Stichting Verbeterlab

Wij nemen afscheid van onze naam Conforte Innovatielab. We gaan verder onder de naam het Verbeterlab. We zijn gegroeid van een innovatieproject naar een doeltreffende aanpak. Deze ondersteunt zorgmedewerkers in veranderkracht om zelfstandig te veranderen en innoveren in eigen werkomgeving. Onze huisstijl krijgt een vernieuwing met de kleuren van het Verbeterlab. De oude visuele stijl zal echter nog af en toe te zien zijn, bijvoorbeeld op handboeken of weggeefboxen, omdat we deze niet zomaar zullen weggooien.

“Wij ontwikkelen ons continu aan de hand van de behoefte van de zorgmedewerkers. We zijn ondertussen meer dan ondersteuning in innovatie voor de Conforte-leden. We hebben samen met onze 400 veranderaars een aanpak ontwikkeld die medewerkers in de zorg in staat stelt om zelfstandig veranderingen door te voeren in hun werkomgeving. Door vanuit enthousiaste medewerkers te starten, komt er een beweging op gang die zich kan ontwikkelen tot een cultuurverandering. Een cultuur waar zorgmedewerkers vanuit zeggenschap en veranderkracht een werkomgeving creëren waar ze plezier hebben en kwaliteit voor de bewoners en cliënten garanderen. Dit willen we graag delen met iedereen die daar behoefte aan heeft. Vanaf nu kan elke organisatie  met ons samenwerken.” - Wilma van der Leeuw, bestuurder bij Stichting Verbeterlab.

Aanpassingen identiteit
Het gebruik van de naam 'Verbeterlab' is informeel al gangbaar, maar we maken het nu officieel. In de komende periode zullen we onze visuele identiteit aanpassen aan de nieuwe naam, beginnend met ons nieuw webadres: verbeterlab.com.

Bovendien zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe Verbeterlab boeken, waarvan jullie op LinkedIn de afgelopen weken al wat voorproefjes hebben gehad. Nog even geduld voordat ze officieel worden gepubliceerd in onze nieuwe campagne.

Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates!

Stichting Verbeterlab
wilma@verbeterlab.com

Ontdek met het Verbeterlab hoe je veranderen in jouw organisatie vanzelfsprekend maakt.

"Stichting Verbeterlab realiseert veranderkracht in de zorg"