Jij verandert

Ontdek met het Verbeterlab hoe je collega’s actief meeneemt in jouw veranderingen.

01

Wie ben jij?

Jij bent begonnen. Je denkt niet alleen aan veranderen, maar zet stappen. Dat zien anderen. Ze benaderen je met vragen en ideeën. De veranderingen die je oppakt worden bovendien steeds groter, wat voor nieuwe uitdagingen zorgt. Maar waar haal je de tijd vandaan om alles op een goede manier te kunnen doen?

02

Wat doet het Verbeterlab?

Het Verbeterlab brengt onder woorden wat jij al doet. Want het is soms best lastig om collega’s mee te nemen in jouw manier van werken. De aanpak van het Verbeterlab kan je daarbij helpen. Je leert hoe je collega’s zo kunt ondersteunen dat ze zelf met veranderingen aan de slag gaan. Zo krijg je als veranderaar nog meer impact!

03

Jij bent een veranderaar

Jij bent een zelfstandige veranderaar. Jij weet als geen ander hoe je een verandering tot een succes kan maken. Dat lijkt heel normaal, maar dat is het niet! Als je je bewust wordt van je kennis en vaardigheden, kun je ze doorgeven aan anderen. Welke collega zou jij willen leren hoe je veranderingen voor elkaar krijgt? Jij kunt hem of haar daarbij ondersteunen. Zodat jullie straks samen kunnen veranderen en innoveren.

Wil je meer weten? Bekijk de video voor een korte uitleg over de aanpak van het Verbeterlab.

"Ik zie mijn collega’s veranderen door het Verbeterlab. Medewerkers trekken hun mond meer open, managers pakken het anders aan, je ziet de verandering in gedrag.”

Rozanne - veranderaar

Ben je benieuwd naar wat het Verbeterlab voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail naar Wilma van der Leeuw.

Neem contact op
Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates!

Stichting Verbeterlab
wilma@verbeterlab.com

Ontdek met het Verbeterlab hoe je veranderen in jouw organisatie vanzelfsprekend maakt.

"Stichting Verbeterlab realiseert veranderkracht in de zorg"