Jij werkt anders

Ontdek met het Verbeterlab hoe je veranderen in jouw organisatie vanzelfsprekend maakt.

01

Wie ben jij?

Jij ziet veel gebeuren in je organisatie. Je kent enthousiaste zorgmedewerkers die aan de slag willen met veranderingen. Er wordt nagedacht over een strategie en beleid rond innovatie. Innovatie wordt vaak besproken, maar helaas zie je de effecten nog niet altijd terug in de praktijk. Je vraagt je af hoe je een echte verandercultuur kunt creëren waar zorgmedewerkers zelf succesvol aan de slag gaan met veranderingen.

02

Wat doet het Verbeterlab?

Elke organisatie is anders en daarom verschilt ook de aanpak van het Verbeterlab per organisatie. We sluiten aan op jullie uitdagingen en behoeften. De volgende onderdelen komen altijd terug:

1. Wij vertalen jullie uitdaging naar een oplosbare vraag.
2. We leren enthousiaste zorgmedewerkers (daarmee bedoelen we alle medewerkers die werkzaam zijn in de zorg) hoe ze de vraag zelf kunnen oplossen en hoe ze de oplossing kunnen implementeren.
3. Wij creëren samen met jullie een beweging op weg naar een duurzame en blijvende verandercultuur.

03

Jij wilt anders werken

De kans is groot dat jij op één of andere manier betrokken bent bij innovatie. Misschien als veranderaar, misschien meer vanuit een faciliterende rol. Jij kent de weg in de organisatie en weet wat de organisatie wil bereiken. Je kent de veranderaars: enthousiaste zorgmedewerkers die graag willen veranderen. Je ziet wat er moet gebeuren, maar anderen in de organisatie zien dat niet altijd. Het Verbeterlab kan jou helpen om jouw organisatie in beweging te krijgen. Zo kun je langzaam toewerken naar een organisatie die echt anders werkt.

Wil je meer weten? Bekijk de video voor een korte uitleg over de aanpak van het Verbeterlab.

“Het Verbeterlab ontwikkelt veranderkracht in onze organisatie. Elk stapje maakt het een beetje beter en vele stapjes bij elkaar zorgen ervoor dat de strategische doelen praktisch haalbaar zijn.”

Arjanne - sleutelfiguur

Ben je benieuwd naar wat het Verbeterlab voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail naar Wilma van der Leeuw.

Neem contact op
Ben jij benieuwd waar we allemaal mee bezig zijn?

Volg ons op LinkedIn voor de laatste updates!

Stichting Verbeterlab
wilma@verbeterlab.com

Ontdek met het Verbeterlab hoe je veranderen in jouw organisatie vanzelfsprekend maakt.

"Stichting Verbeterlab realiseert veranderkracht in de zorg"